fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Spara pengar på era leasingbilar med mobil biltvätt

Tycker du också att kostnaden för skador och onormalt slitage vid återlämnande av företagets leasingbilar är onödigt hög? Varför kan inte medarbetarna ta hand om sina bilar bättre så ni slipper den onödiga kostnaden? Om du också ställt dig dessa frågor, fortsätt läs så berättar vi lösningen för ert företag.

Medarbetare tar bättre hand om rena bilar

Hur väl medarbetarna tar hand om sina bilar hänger i stor utsträckning ihop med hur rena dessa är. I en smutsig bil bryr man sig mindre om 

man råkar tappa några pommes frites mellan stolarna eller att man råkar backa in i en buske och få några repor på bakluckan då den redan är så pass smutsig.  Är bilarna däremot rena och fräscha både in- och utvändigt behandlas dessa med större försiktighet, vilket leder till att kostnaden för skador och onormalt slitage sjunker vid återlämnandet av företagets leasingbilar. 

“Över hälften av alla bilägare tvättar sin bil först när de skäms över hur smutsig den är.” (-Teknikens värld 2022)

Säkerställ att bilarna hålls rena med mobil biltvätt

Vi vet att många tycker det finns väldigt många andra saker som är roligare än att tvätta sin bil och att man gärna undviker att lägga tid på detta. Att låta medarbetarna åka till en automattvätt kan tyckas vara en bra och billig lösning men biltvättandet görs då istället alldeles för sällan. Framförallt den invändiga tvätten av bilen då medarbetarna själva måste dammsuga och putsa bort fläckar.

Lösningen på problemet heter: mobil biltvätt. Medarbetarna slipper då tvätta sina bilar själva. Istället kommer Carmee eller annan mobil biltvättsaktör till er och tvättar era bilar när det passar er bäst. På så sätt behöver heller inte medarbetare lägga någon tid på att tvätta sina bilar och de blir garanterat rena då vi kan komma till er den tid och intervall som passar er bäst. 

Sänk kostnaden genom att upptäcka skador innan återlämnandet av era leasingbilar

Utöver att Carmee kan tvätta era bilar erbjuder vi även skadekontroller i samband med tvätt. På så sätt kan ni upptäcka skador på era leasingbilar som kan åtgärdas i god tid innan återlämnandet. Att låta leasingföretagen själva laga dessa skador är oftast väldigt mycket dyrare än att låta en annan aktör laga dem. Det innebär att det även här finns möjlighet att sänka kostnaden för era bilar.

Har ditt företag också onödigt höga kostnader vid återlämnande av era leasingbilar?

Kontakta oss genom vår företagssida så hittar vi en lösning för tvätt av era bilar som passar just er LÄNK

 

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]