fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Lansering av mobil biltvätt Danderyd

Vi är väldigt glada över att kunna annonsera att det nu är möjligt för invånare i hela Danderyds kommun (Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund) att på ett snabbt, smidigt och miljövänligt sätt få sin bil tvättad när och var det passar er bäst. Nu behöver ni inte längre åka till Circle K, OKQ8 eller Danderyds Bilvård och vänta på att få er bil tvättad utan kan istället boka en mobil biltvätt av Carmee och använda er tid till något roligare än biltvätt.

Varför vi valt att börja i Danderyd är främst för att två av tre grundare själva uppväxta i Danderyd och känner till området väl. Det är ett perfekt område för oss att börja inom för att få snurr på vår verksamhet för att sedan expandera geografiskt.

Miljövänligt och bekväm tvätt

Vi använder högtryckstvätt när vi tvättar bilar vilket medför att vi förbrukar ca 60 liter vatten per tvätt till skillnad från en vanlig automattvätt som kan förbruka upp till 200 liter vatten per tvätt. 

När vi tvättar bilar med högtryckstvätt har vi en bassängliknande matta under bilen som samlar upp spillvattnet. Vattnet suger vi sedan upp i våra servicebilar och körs till vår lokal där det filtreras genom ett reningsverk innan det släpps ut i spillvattensystemet. 

Är ni intresserade av att läsa mer om vårt miljöarbete finns mer information här: https://carmee.se//miljoarbete/

Våra bilvårdsstjänster

Vi erbjuder en rad olika biltvätt- och rekondtjänster samt däckbyte och däckhotell. Allt för att förenkla din bilvård i största möjliga mån. 

Alla våra bilvårdsspecialister är utbildade för att säkerställa att varje biltvätt får ett perfekt och repfritt resultat.

Boka din mobila biltvätt i Danderyd idag genom att klicka här: LÄNK

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook LÄNK och Instagram LÄNK för
att hålla koll på de allra senaste nyheterna från Carmee.

Stay tuned för mer nyheter inom kort!

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]