fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Lansering av mobil bilvård i Vaxholm + Åkersberga

Vi har fått många förfrågningar från kunder i både Vaxholm och Åkersberga på senaste tiden, varför vi nu breddar vårt serviceområde ytterligare. Nu kan alltså du som bor i Vaxholm eller Åkersberga boka biltvätt, rekond eller däckbyte så kommer vi till dig och utför vald tjänst. 

Använd tiden ni sparar på att slippa ta hand om er bil på något roligare som att umgås med familjen, träna eller varför inte läsa en bra bok?

Carmees tjänster

Vi erbjuder olika typer av biltvätt- och rekondtjänster för att din bil ska bli ren och som ny igen samt Däckbyte för dig som inte har tid eller ork att åka iväg och få dina däck bytta. Utöver våra ordinarie tjänster erbjuder vi även ett antal tilläggstjänster: påfyllning av spolarvätska, punktpolering (för att ex. ta bort parkeringsskador) och snabbförsegling. Framöver kommer vi även utöka med ytterligare tjänster, allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt.

Hur fungerar mobil biltvätt med högtryck?

Vi på Carmee är den enda aktören i Sverige som använder sig av mobil högtryckstvätt. När vi tvättar bilar förbrukar vi ca 60 liter vatten per tvätt till skillnad från en vanlig automattvätt som kan förbruka upp till 200 liter vatten per tvätt. 

Vid mobil högtryckstvätt har vi en bassängliknande matta under bilen som samlar upp spillvattnet. Vattnet suger vi sedan upp i våra servicebilar och körs till vår lokal där det filtreras genom ett reningsverk innan det släpps ut i spillvattensystemet.

Är ni intresserade av att läsa mer om vårt miljöarbete finns mer information här: https://carmee.se//miljoarbete/

Vill du lära dig mer om hur du tvättar din bil själv så kika in vår steg för steg-guide för utvändig tvätt här: LÄNK

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook (https://www.facebook.com/carmee.se) och Instagram (https://www.instagram.com/carmee.se/) för att hålla koll på de allra senaste nyheterna från Carmee.

Om du bor i Vaxholm eller Åkersberga så se till att boka biltvätt, rekond eller däckbyte hos dig idag på LÄNK

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]