fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Lansering av mobil biltvätt i Nacka

Vi fortsätter att utöka vårt serviceområde och öppnar nu upp vår verksamhet i Nacka. Idag och framåt kommer alla ni som bor i Henriksdal, Sickla, Kvarnholmen, Saltjö-Boo, Saltsjöbaden, Ekängen, Ektorp, Lännersta, Björknäs, Boo, Gustavsvik och Orminge att kunna en biltvätt på ett enkelt och miljövänligt sätt. När och var det passar er bäst. Den tid du normalt lägger på biltvätt kan du nu alltså spendera på något du annat du föredrar.

Hur fungerar mobil biltvätt med högtryck?

Vi på Carmee är den enda aktören i Sverige som använder sig av mobil högtryckstvätt. När vi tvättar bilar förbrukar vi ca 60 liter vatten per tvätt till skillnad från en vanlig automattvätt som kan förbruka upp till 200 liter vatten per tvätt. 

Vid mobil högtryckstvätt har vi en bassängliknande matta under bilen som samlar upp spillvattnet. Vattnet suger vi sedan upp i våra servicebilar och körs till vår lokal där det filtreras genom ett reningsverk innan det släpps ut i spillvattensystemet.

Är ni intresserade av att läsa mer om vårt miljöarbete finns mer information här: https://carmee.se//miljoarbete/ 

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad olika biltvätt- och rekondtjänster samt däckbyte och däckhotell. Allt för att förenkla din bilvård i största möjliga mån. Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi även ett antal tilläggstjänster: påfyllning av spolarvätska, punktpolering (ex. för att ta bort parkeringsskador) samt snabbförsegling och stenskottslagning (på vindrutan). Över tid kommer vi också att addera ytterligare tjänster för att du som bilägare ska kunna spendera så lite tid som möjligt på vård av din bil.

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook: LÄNK och Instagram: LÄNK för att hålla koll på de allra senaste nyheterna från Carmee.

Om du bor i Lidingö så se till att boka din biltvätt hos dig idag på LÄNK

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]