fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Lansering av mobil biltvätt på Lidingö

Bor du på Lidingö och inte har tid att tvätta din bil?

Nu kommer äntligen alla invånare i Lidingö kommun att kunna få er bil tvättad på ett snabbt, enkelt och miljövänligt sätt, när och var det passar er bäst. Istället för att spendera tid på biltvätt kan ni nu ägna den åt något roligare!

Hur fungerar mobil biltvätt med högtryck ?

Vi på Carmee är den enda aktören i Sverige som använder sig av mobil högtryckstvätt. När vi tvättar bilar förbrukar vi ca 60 liter vatten per tvätt till skillnad från en vanlig automattvätt som kan förbruka upp till 200 liter vatten per tvätt. 

Vid mobil högtryckstvätt har vi en bassängliknande matta under bilen som samlar upp spillvattnet. Vattnet suger vi sedan upp i våra servicebilar och körs till vår lokal där det filtreras genom ett reningsverk innan det släpps ut i spillvattensystemet.

Är ni intresserade av att läsa mer om vårt miljöarbete finns mer information här: https://carmee.se/miljoarbete/ 

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad olika biltvätt- och rekondtjänster samt däckbyte och däckhotell. Allt för att förenkla din bilvård i största möjliga mån. Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi även ett antal tilläggstjänster: påfyllning av spolarvätska, punktpolering (ex. för att ta bort parkeringsskador) samt snabbförsegling och stenskottslagning (på vindrutan). Framöver kommer vi även utöka med ytterligare tjänster, allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt.

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook: LÄNK och Instagram: LÄNK för att hålla koll på de allra senaste nyheterna från Carmee.

Om du bor i Lidingö så se till att boka din biltvätt hos dig idag på LÄNK

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]