fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Lansering av mobil biltvätt i Bromma

Vi fortsätter bredda vårt serviceområde och näst på tur är Bromma. Nu kommer alltså alla som bor i Äppelviken, Ålsten, Smedslätten, Nockeby, Stora mossen Abrahamsberg, Spånga, Ängby och resterande delar av Bromma att kunna få er bil tvättad på ett snabbt, enkelt och miljövänligt sätt, när och var det passar er bäst.

Använd tiden ni sparar på att slippa tvätta bilen på något roligare som att umgås med familjen, träna eller varför inte läsa en bra bok?

Carmees tjänster

Vi erbjuder olika typer av rekondtjänster för att din bil ska bli som ny igen samt Däckbyte för dig som inte har tid eller ork att åka iväg och få dina däck bytta. Utöver våra ordinarie tjänstererbjuder vi även ett antal tilläggstjänster: påfyllning av spolarvätska och stenskottslagning (på vindrutan). Framöver kommer vi även utöka med ytterligare tjänster, allt för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt.

Visste du att det är extra viktigt att tvätta sin bil på vintern?

På vintern uppkommer så kallad “dubbsmuts” på våra vägar och det är, precis som det låter, smuts som rivs upp från vägbanan från vinterdäck med dubb. Dubbsmuts innehåller bland annat salt och tjära och bör således inte sitta kvar för länge på lacken då det kan orsaka både rostangrepp och att bilens lack blir matt. Vi rekommenderar därför att du tvättar din bil minst en gång i månaden och gärna mer regelbundet än så om du använder den dagligen.

Kan Carmee tvätta bilar på vintern?

Vi kan tvätta bilar om det är plusgrader eller att du har en plats i varmgarage eller liknande där vi har tillåtelse att tvätta.

Visar bil som vill ha biltvätt på vintern

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook: LÄNK och Instagram: LÄNK för att hålla koll på de allra senaste nyheterna från Carmee.

Om du bor i Bromma så se till att boka biltvätt eller rekond hos dig idag på LÄNK

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]