fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Carmee ingår samarbete med Hedin Bil

Vi kan nu stoltsera med att ha tecknat avtal med Hedin Bil – Ford i Danderyd och kommer framöver att tvätta och rekonda alla deras bilar som ska ut till försäljning. Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster och också en av de bästa enligt oss, varför vi är extra nöjda med detta samarbete. 

Avtalet avser deras anläggning i Danderyd så nästa gång du ska köpa bil se till att du köper den därifrån så kommer den vara extra fin. 😉

Kika in följande länk för att komma till deras anläggning i Danderyd där du kan se deras utbud och kontaktuppgifter: LÄNK

Hur ser upplägget för samarbetet ut?

Vi på Carmee har alltid kunden i fokus och erbjuder därför alltid personifierade och kundanpassade lösningar. I Hedin Bils fall så har de tvätthall på en av sina anläggningar där vi alltså enbart bemannar anläggningen och nyttjar deras utrustning. I den andra anläggningen finns inte tvätthall med oljeavskiljare varför vi då erbjuder vår mobila lösning med tvättmatta, där vi suger upp spillvattnet från tvättarna. Detta medför att vi kan erbjuda Hedin Bil en komplett lösning för deras anläggningar där vi kan hjälpa dem med tvätt och rekond, oavsett förutsättningar.

Fördelarna med samarbetet för Hedin Bil är bland annat följande:

  • Krångelfritt – personifierad lösning där tjänsterna utförs på bestämd tid med toppresultat.
  • Sparar både tid och pengar – undviker att ha heltidsanställda bilrekonditionerare som kostar pengar även fast inga tjänster utförs samtidigt som medarbetarna kan lägga tid på annat. 
  • Ingen uppstartskostnad – anläggningen behöver inte ha tvätthall med oljeavskiljare vilket är väldigt dyrt att installera. Utrustning behövs heller inte då vi alltid har med oss detta.
  • Miljövänligt – vi använder 60-95 % mindre vatten än traditionell tvätt beroende på tvättmetod och använder bara miljövänliga medel.

Jag vill ha liknande upplägg för mitt företag

Är du bilhandlare och vill ha ett liknande upplägg för ert företag? Eller är du anställd och vill rekommendera medarbetarna att ni också borde börja samarbeta med Carmee?

Gå in på vår hemsida för företag och boka in en mötestid med oss så kan vi berätta mer vad för lösningar vi kan erbjuda just er gällande biltvätt och rekond: LÄNK

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]