fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Carmee lanserar båtvårdsbolaget boatmee

Vi på Carmee har sedan starten kontinuerligt fått förfrågningar från våra kunder att även ta hand om och polera era båtar. Varför vi nu startat upp systerbolaget boatmee som ska hjälpa dig med din båtvård hos dig. Började du att polera din båt men insåg att det skulle ta för mycket tid? Eller börjar du känna dig för gammal för att stå och polera din båt själv?

Boatmee hjälper alltså dig med din båtvård, var och när det passar dig.

Varför låta boatmee polera din båt?

Att ta hand om sin båt och då framförallt att polera sin båt är en tidskrävande och oftast tuff uppgift. Med vår bakgrund inom bilvård är det ett självklart och enkelt steg att ta i att börja med båtvård. Båtar (gelcoat) är oftast okänsligare och lättare att polera än bilar (klarlack) varför vår expertis från bilvårdsbranschen gör att vi är mycket skickliga på att polera båtar och därmed kan erbjuda ett av dom bästa resultaten i branschen för din båt.

Tjänster och priser för båtpolering

Vi erbjuder främst olika typer av poleringstjänster för din båt, vare sig du enbart behöver hjälp med att polera friborden och/eller överbyggnaden på din båt. I vissa fall erbjuder vi även båttvätt och andra båtvårdstjänster. Om du är intresserad av andra tjänster än polering ber vi dig kontakta oss så ser vi till att hitta en lösning för dig. 


Gällande prissättning baseras priserna för polering enbart på din båts längd i fot. Detta för att göra prissättningen så enkel och lättförståelig som möjligt. Om du är intresserad av att se exakta priser för båtpolering så kika in vår hemsida: https://boatmee.se/

Serviceområde

Då båtvårdstjänster oftast är betydligt dyrare än bilvårdstjänster medför detta att vi kan ha ett bredare serviceområde för boatmee än Carmee. Serviceområdet för boatmee innefattar i princip hela Storstockholm beroende på vilken tjänst som ska utföras på din båt. Är du osäker på om din båt är utanför vårt serviceområde så tveka inte att höra av dig till oss så försöker vi hitta en lösning åt dig.

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook och Instagram för att hålla koll på de allra senaste nyheterna från boatmee.

Om du vill ha hjälp att polera din båt med samma toppresultat som du får hos Carmee. Tveka inte att besöka boatmees hemsida och boka polering av din båt idag på LÄNK

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]