fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Carmee börjar med biltvätt hos företag i Danderyd

Vi har fått möjligheten att från och med idag och varje torsdag framöver stå på parkeringen till fastigheten TREKANTEN 5 på Vendevägen i Danderyd och tvätta bilar åt de 600 medarbetare vars arbetsgivare huserar i fastigheten. 

Vi är givetvis jätteglada att vi fått förtroendet och möjligheten att få göra detta och vi vill rikta ett stort tack till John Hagestål på Kungsleden som hjälpt oss få till samarbetet.

Hur ser upplägget ut för tvättarna på parkeringen?

Du som jobbar i fastigheten bokar enkelt din tvätt på vår hemsida och lämnar sedan din bilnyckel i receptionen. Därefter tvättas din bil på ett miljövänligt sätt med ånga medan du jobbar. När arbetsdagen slut är det bara hämta ut din bilnyckel i receptionen och åka hem med en ren bil.

Jag vill ha samma upplägg för mitt företag eller min fastighet

Är du fastighetsförvaltare/ägare och vill ha ett liknande upplägg på er parkering? Eller är du anställd och tycker det hade varit en schysst tjänst att erbjuda medarbetarna?

Gå in på vår hemsida för företag och boka in en mötestid med oss så kan vi berätta mer vad för lösningar vi kan erbjuda just er gällande biltvätt: LÄNK

 

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]