fbpx

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Trött på att det är fullt med pollen på din bil? Boka en Minirekond hos dig idag!

Bemanning av tvätthall

Har ditt företag en tvätthall och behöver hjälp med biltvätt eller rekond men inte har personal att utföra tjänsterna, eller tycker att tjänsterna missköts i dagsläget? Carmee har lång erfarenhet av bemanning och jobbar i dagsläget med flera stora aktörer och hjälper dessa med en rad olika bilvårdstjänster. 

Vi hjälper till med bemanning av er tvätthall så att ni kan fokusera på annat och förvänta er toppresultat varje gång till ett konkurrenskraftigt pris. 
Värt att nämna är att vi självklart också hjälper till med tvätt och rekond även fast ni inte har en tvätthall på ert företag. 🙂

Varför inte anställa egen personal istället för bemanning?

Det finns en rad olika anledningar till att ni ska ta hjälp av oss för att hjälpa till med bemanning av er tvätthall och här kommer några exempel:

 1. Med Carmee blir bilvården krångelfri och ni kan lita på att tjänsterna utförs av utbildade proffs, i tid med toppresultat.
 2. Ni har inte tillräcklig volym av ex. biltvättar för att anställa en person som enbart utför dessa.
 3. Mer personal kräver mer administration och tid.
 4. Svårt att hitta ersättare om någon blir sjuk eller av annan anledning inte kan jobba.
 5. Ni kan fokusera på er kärnverksamhet som skapar mer värde.

Varför välja just Carmee att hjälpa till med bemanning?

Det finns flera duktiga bilvårdsföretag som kan hjälpa till med bemanning men varför ni ska välja just Carmee är av dessa anledningar:

 1. Krångelfri bilvård – vi på Carmee vet att det är viktigt att era verksamheter flyter på som de ska utan flaskhalsar. Genom våra duktiga och utbildade medarbetare kan vi garantera att tjänsterna utförs i tid och med bästa möjliga resultat.
 2. Vi har kunden i fokus – vi har alltid nära dialog med våra kunder för att förstå oss på vad just ni har för behov och kunna skräddarsy en lösning som passar just er.
 3. Vi värnar om miljön – vi har miljön i fokus i allt vi gör, alla våra bilvårdsmedel är godkända enligt kemikaliesvepets miljökrav, våra servicebilar drivs enbart på förnyelsebara drivmedel och våra processer är framtagna för att minska miljöpåverkan.
 4. Vi är professionella – vi strävar hela tiden efter att utvecklas och har sedan uppstart genomgått en rad olika utbildningar för att bli bättre på de tjänster vi utför.
  Några exempel på dessa utbildningar:
 • IDA – Certified Detailer – IDA är den största internationella föreningen för proffs inom bilvårdsbranschen. För att kunna titulera sig som Certified Detailer krävs godkänt på 10 skriftliga prov rörande bilvårdsteori. 
 • GlasWeld – Stenskottslagning – Utbildning om stenskottslagning hos världens största aktör inom glasreparationer Glasweld. Samma utbildning som de största glasreparationsföretagen låter sina medarbetare genomgå.
 • Koch-Chemie – Detailing certificate – 2-dagarsutbildning hos Koch-Chemie i Unna/Tyskland. Fokus på tvätt, rekond och applicering av olika typer av förseglingar

Vad för tjänster hjälper vi till med?

Det är framförallt biltvätt och rekond vi är specialiserade på men utöver detta hjälper vi också våra kunder med följande tjänster vid bemanning:

 • Leveransinspektion
 • Däckbyte
 • Stenskottslagning
 • PPF-montering
 • Sanering
 • Avfoliering

 

Följ oss på SoMe

Om du inte redan gjort det, se till att följa oss på Facebook (https://www.facebook.com/carmee.se) och Instagram (https://www.instagram.com/carmee.se/) för att hålla koll på de allra senaste nyheterna från Carmee.

Ta hjälp av Carmee och bemanna er tvätthall idag så att ni kan fokusera på annat.
Kontakta oss genom vår företagssida så hittar vi en lösning för bemanning som passar just er LÄNK

 

© 2024 Carmee AB

Kontakt

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på valfri tjänst!

[bookly-form]